Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

lördag 3 april 2010

Nu börjar det närma sig.

Men jag vet faktiskt inte om lilla Guccu är dräktig, hon verkar inte vara det. Det konstiga är att hon inte har löpt om, vilket hon borde ha gjort i så fall, men å andra sidan har jag faktiskt haft persienerna neddragna för att hon ska sova på morgonen, för annars sätter hon igång och jagmar direkt när det börjar bli ljust. Ja jag avvaktar, det lär ju visa sig. Men hur som helst så är det säkert att Baby kommer att få småkissar. Så nu blir det snart dax att skaffa en liten låda och lägga i lite lakan och handukar till henne så att det blir mysigt. Lådor som det har varit bananer i ska man inte använda till kattunge bo, för bananerna är så pass kraftig besprutade att kattungar kan dö i en sån låda. Tyvärr, bananer är en monokultur som besprutas kraftigt, helst ska man inte stödja handeln av kommerciellt odlade banaer heller, köp krav odlade bananer istället. I Sverige äter vi väldigt mycket bananer och använder banan karartonger mycket för de är så bra och så lätta att sätta ihop, men gör inte det, med tanke på alla gifter.
Kissarna sover nu som vanligt. Fernando springer runt ibland och vrålar, det är vår och katterna fäller en hel del nu med. Jag klappade loss en stor tuss från Gucci, men hon har gott om päls. Det varmare vädret och ljuset påverkar dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar