Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

söndag 23 januari 2011

Egon hälsar påHan är så söt, lille Ego Boy som kallas Egon. Det är Sussies E-kull. Mormor är min första katt Daisy som som har flyttat till katthimmelen. Men lille Egon är så lik Mormor Daisy som man bara kan bli, jag blev helförtjust i killen, men som sagt här finns det fullt av killar som måste flytta.
Egon var här några timmar och busade med mina katter, han har haft kul och var ganska kaxig mot de stora pojkarna faktistk. Egon är bara 4 månader gammal, han är den enda som finns kvar i E-kullen. Han kommer att bli väldigt mörk förmodligen. Mina katter är väldigt ljusa i pälsen med Rocky som är pappa till Egon är mycket mörk. Egon har också ärvt de intensivt blåa ögonen. Han är nu utlagd på blocket till den som är intresserad av en sån liten söt kille som sällskap, han kan kanske eventuellt gå till avel eller i utställning om man vill det med, han har lite mycket vitt på ena framtassen, annars är markeringarna perfekta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar