Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

onsdag 26 januari 2011

Har varit hos veterinären

dag har killarna fått åka till veterinären, det gick bra, men lille Ikaros sprang och gömde sig när jag tog fram buren. Ikaros har nog bra minne för han förstod nog varför jag tog fram buren, han fattade att vi skulle till veterinären och sist han var där fick han ju en spruta. Man får inte vara dum, det finns ju en fåtölj i vardagsrummet att gömma sig under och om matte letar där så kan man alltid försöka springa in i köket och gömma sig under köksbordet.Men till sist blev han infångad och vi åkte till veterinären och blev undersökta. Allt var bara bra med bägge killarna och andra veternärbesökare var nyfikna på dem och tittade. Lille Egon var också med till veterinären idag, jag tog med honom åt Sussie. Resan gick bra, de var lugna och snälla. Till sist kom vi hem och nu ska killarna snart gå och sova.
Gucci som börjat löpa är nu uppe hos Rocky och jag hoppas att hon blir dräktig, i såna fall blir det nya kattungar i slutet av mars förhoppningsvis om allt går som det ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar