Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

onsdag 22 juni 2011

Baby

Är ligger Baby som är mormor till J-kullen och jäster. Hon är bra trött nu. Baby startade att löpa för några dagar sen, men fick ett p-piller. Det blir ingen kull ännu. Hon är bra tjock, för hon har ätit av kattungarnas mat med så klart, det är ju smaskens. Eftersom hon är i gott hull och veterinären sa att jag gott och väl kan ta ett par kullar på henne så kommer hon att få en kull i höst. Jag planerar att para henne med Fernando för jag tycker att de har fått väldigt fina avkommor.
Fernando är rätt desperat nu, han har inte fått para sig på hela året och börjar bli rastlös. Det var länge sen Baby fick en kull senast så hon har fått vila ordentligt. Även om hon har ganska kort päls för en birma och hennes kattungar får antingen lång eller kort päls, så tycker jag att hon är en mycket bra avelskatt. Hon och Fernando brukar få väldigt fina kattungar med bra markeringar och de brukar alla ha U.A på sina veterinärintyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar