Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

onsdag 8 juni 2011

Stamtavla J-kullenI dag har stamtavlorna anlänt. Jag har skannat in dem och lagt ut Justice stamtavla, men de är i princip lika bägge stamtavlorna.

Här kan man se deras förfäder som är en väldigt massa fina katter som har varit på utställning. Det står även vilka färger de har haft och en massa annan information.

Vill man se om katten matchar en av sina egna katter så kan man istället för att sitta och pussla, gå in på pawpeds avelsdatabas för birma och göra en testparning. Jag kommer att skicka stamtavlorna dit idag så att de blir inlagda. Den som har en birma med stamtavla kan skicka iväg en kopia eller skanna in och maila till pawpeds. Det är bara att kolla in pawpeds hemsida och vem man skall skicka stamtalvan till. Sen är det väldigt lätt att söka en machning.


Jag är med i SNRF som är med i WCF ( World Cat Federation) sen en tid tillbaka och vi kan vara med på alla kattutställningar sen dess, tidigare så blev vi portade på Sveraks utställningar, sen de förlorat en rättegång mot en stor vinnande kattuppfödare som de ville bli av med. Nu mera är den kattuppfödaren också med i SNRF och allt går bra, hon har många klienter över hela världen som köper katter från henne och jag har haft en del kontakt och köpt två katter därifrån med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar