Welcome to Flankeus Sacred Birman

I have a small cattery with Sacred Birman cats. Occasionally there are kittens. Here you can see and read about my cat in Swedish.

onsdag 31 oktober 2012

vägbeskrivning

De flesta som är intresserad av en katt från mitt katteri har svårt att lokalisera Hyltebruk. Hyltebruk ligger i norra Halland men tillhör Smålands landskap.

  Jag bor ungefär 4 mil från Ullared som de flesta hittar till. Om man kör över Ullared så fortsätter man vägen mot Smålandstenar, när man kommer till Fegen svänger man av åt höger mot Kinnared.  Man kör igenom Kinnared och över järnvägen förbi en ICA lanthandel och vidare mot Hyltebruk. På detta sättet sparar man mil, annars kan man åka över smålandstenar, men jag tycker inte det är bättre, än att gena genom skogen. Var bara försiktig för det finns gott om älgar, vildsvin och rådjur. Var också försiktig med omkörningar, det finns gott om lastbilar som genar den här vägen med ( eftersom det är en bra genväg så klart). Vägen är kringlig och krokig med dålig sikt och har inga marginaler.

  Om man kommer från Halmstad hållet är det bara att åka raka spåred upp på Nissastigen mot Jönköping. Ca fyra mil norrut på vägen kommer Hyltebruk.

  Kommer man från Jönköpingshållet är det till att åka söderut på Nissastigen till man kommer hit till Hylte. Det är ganska lätt att hitta hit, fast det ligger ute i bushen. Massor av lastbilar kommer och lämnar vårt pappersbruk Stora Enso, så bra vägar finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar